Politie of Stazi

politie

De Politie is je beste vriend, tegenwoordig zijn ze waakzaam en dienstbaar. Ze zijn zo waakzaam dat ze tegenstanders van vluchtelingen / gelukszoekers opvang in hun gemeente niet wenselijk achten met een bezoekje vereren. Schijnbaar is het nodig voor de Politie om even de mensen die in verzet komen, binnen de wettelijke kaders, met een bezoekje te vereren.

Ik begrijp dat de overheid met al die woede en onvrede in zijn maag zit. Zoveel mensen zijn ontevreden over de vluchtelingen opvang. Neem hoe het in Budel gaat. Hoorde onlangs van een huisvriendin en iemand wiens zoon daar woont. De mensen die opgevangen worden lopen door tuinen, steken hun vingers in potten pindakaas in de supermarkt en kijken mee als je gaat pinnen. Dingen die je niet doet in dit land, indien mensen dat niet kunnen zeg ik: doei!

Overheden menen alles op te kunnen lossen met maatregelen. Nu uitgeletkt is dat ramingen zijn gemanipuleerty / naar beneden gefraudeert, is een ding heel erg helder: de overheid is niet te vertrouwen. Indien men inderdaad denkt dat er, ongeveer, 100.000 asielzoekers komen moet je dat zeggen. Krijg je een eerlijk debat <is ooit slogan van de PvdA geweest> en niet het hypociriete gekonkel wat er nu is.

Ik begrijp dat de Politie zich hiermee bemoeit. Immers is het veel makkerlijker tegenstanders te imponeren, te bedreigen en onderdrukken dan simpelweg hun werk met fatsoen te doen. Als ze zo dienstbaar zijn: waarom weten ze dan niet waar terroristen zijn, is de nationale politie een ambtelijk gedrocht dat niet werkt en is het ministerie van Veiligheid en Justitie eerder het ministerie van Verraad en Jokken.

Dit is extra belangrijk om in het achterhoofd te houden, nu naar buiten komt dat de regering haar specialisme in liegen verfijnd heeft verfijnd met het manipuleren van het aantal vluchtelingen / gelukszoekers dat naar Nederland komt. In Eindhoven onderzoekt men naar de mogelijkheden voor extra asielzoekers opvang locaties. Iets waar ik voor ben, nabij Eindhoven Airport een mooi tentenkamp omringd door prikkeldraad. Gewoon omdat ze dan aan thuis denken. Het is voor die mensen toch ook veel fijner als ze met hun eigen soort bij elkaar zitten? Als ze dan weg willen is het vliegveld nabij. Wel zo efficient.

Waarom gaat de Politie niet wat zinnigs doen? Dan stoppen ze met al die flitsers, zet er palen neer die geautomatiseerd werken, gebruik de vijgekomen capaciteit voor zinnigere dingen. Terrorisme, motor bendes, Jihadisten die afreizen naar Syrie en ga zo maar door. Ik veronderstel dat het opjagen en intimideren van mensen die het met regeringsbeleid oneens zijn daar niet toe behoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s