De Islamisering van Stratum

Stratum is het zuidelijke stadsdeel van Eindhoven. Een stadsdeel dat men vooral kent van het Stratumseind. Verder is de High Tech Campus, daar waar een hoop tech start ups ideeën uitwerken om op innovatieve methoden de werkloosheid te doen toenemen en falende politici te ontzien. Een gedeelte van Eindhoven waar het, de aanwezigheid van de gemeente uitgezonderd, redelijk goed toeven is.

Echter is er een groot minpunt. De toenemende Islamisering, grotendeels in panden die door de gemeente Eindhoven direct of indirect gesubsidieert zijn of die ondersteunt worden door woningcorporaties als Woonbedrijf en Wooninc. Een Islamisering die de veiligheid en de leefbaarheid ernstig onderschrijft. Zie maar wat er in Ede gebeurt, of op Brusssels Airport. Willen we dat dan echt zo snel in Nederland, ik hoop het niet. Dit soort uitwassen moeten we de kop indrukken, bestrijden, tegengaan en de mensen die zo’n gewelddadige religie aanhangen snel en efficiënt bestrijden.

Wat de problemen zijn:

a. Tivoli,

b. Plein 1,

c. De ZuidWester,

Aan Tivoli heb ik eerder al een blog artikel gewijd. Een gedeelte van Eindhoven waar men in Eindhoven iets nieuws over bedacht heeft: zorgdiscriminatie. Hierover volgt een blog artikel later. Met een wijkagent die de overlast door het asociale deel der Turkse samenleving acceptabel vind is het eigenlijk water naar de zee dragen. Het is ondoenlijk. Immers moet de blanke autochtone Nederlander zich aanpassen aan de mensen die het normaal vinden om journalisten op te sluiten, bommen op vliegvelden te laten ontploffen en mensen met een andere religieuze overtuiging met geweld te bestrijden.

Plein 1 is een wijk info project van de woning corporaties (wooninc en woonbedrijf) in samenwerking met de gemeente Eindhoven. Daar hebben ze verschillende activiteiten, niet alles aldaar is fout. Wat is er mis mee om een knutselmiddag op woensdag middag te houden? Ik zou het niet weten. Lekker met de kids knutselen. Alleen jammer dat daar subsidie geld in moet, waarom dat geld van iedere belastingbetaler kost als vrijwilligers het uitvoeren en het meeste knutsel materiaal komt toch van de Action of Wibra. Dus lekker goedkoop. Echter zijn er activiteiten aldaar die duidelijk bijdragen aan de Islamisering. Arabische les en Koran les. Op maandag ochtend.

In een gebied (rond het Kerstroosplein) is de werkloosheid hoog, het is een gebied wat je ook als een Vogelaar wijk oftewel een probleem wijk kan omschrijven. Daar leek men het goed om de leefbaarheid te verbeteren door simpelweg Arabische les te geven. De meeste lessen die vanuit de overheid komen heb ik totaal geen vertrouwen in. Echter kosten de meeste vrij weinig tot niets en dan zeg ik: probeer maar. Baat het niet dan schaad het niet. Echter kan iemand mi uitleggen hoe Arabische les bijdraagt aan het vinden van een baan? Waarna mensen dat gebied uitvluchten omdat ze het zich kunnen veroorloven. Een lijstje van dingen die, volgens mij, beter zouden werken:

  • Nederlandse les,
  • Cursus voor jezelf beginnen (online zijn er zoveel mogelijkheden met vrijwel geen kosten),
  • Sollicitatie training,
  • Wekelijkse gesprekken vanuit WZI (vroegere sociale dienst) om in de wijk met mensen te praten en erop te zitten om ze uit een uitkering te halen,

Maar nee. Hier in Eindhoven geven we Arabische les. Men denkt bij zowel de woningcorporaties, als Welzijn Eindhoven als de woningcorporaties als de Lumens Groep als de ambtenaren op het stadhuis dat les in het Arabisch een goed iets is. Dat gaat de wijk verbeteren. Dat gaat zorgen dat Eindhoven een leefbaardere stad kan worden, dat meer mensen gelukkig kunnen worden. Schijnbaar denkt men dat Arabische les goed gaat werken om een baan te vinden en om de gezondheid te verbeteren. Ik heb hier zo mijn twijfels over. Immers zijn niet alle Moslims terrorist, maar zijn wel alle terroristen aanhanger van het Moslim geloof. Als het aan mij zou liggen zou ik dat hele Plein 1 opdoeken.

De ZuidWester is een wijk inloop centrum, waar een project van de GGZE in gevestigd is. Men dacht blijkbaar dat het slim was om winkeldiefstal te doen verhogen. Tsja, dat bedenkt men alleen in Eindhoven. Dat wijkcentrum heeft een zogenaamde burgerbibliotheek. Daar kan je boeken lenen en krijg je te maken met de geestelijk zwakkeren. Oftewel: kan je tijdens het inliveren of ruilen van een boek meteen even gerold worden. Echte vriendelijke service. De GGZE heeft daar enkele mensen rondlopen. Dit zodat de overlast gestructureerd geleverd kan worden en men weet dat ze erbij betrokken zijn. Overwicht of enig inzicht in fatsoen kan ik het personeel (helaas) niet toedichten. Een van de medewerkers, Guiled genaamd, onderscheid zich door het achterlijke van de Islamitische cultuur te tonen en trouw en braaf zijn bijdrage te leveren aan de Islamisering van Stratum. Enkele weken geleden vond hij net nodig mij te bedreigen (ja heb aangifte gedaan bij de Politie maar die doen niets (zeiden ze ook al, dus ze zijn wel eerlijk). Dit nadat ik een aantal tweets had geplaatst waar hij zich aan ergerde. De tweets behelsden:

  • Woman says Christian woman are there only to satisfy sexual needs Muslim man,
  • John McCain talks to head of Islamic State,

Het waren links naar enkele media uitingen. Laat 1 ding duidelijk zijn: niemand van geen enkel geloof is gemaakt om mensen van een ander geloof seksueel te bevredigen. Mensen moeten (wat mij betreft) lekker zelf weten met wie ze seks hebben. Moslim vrouwen zijn er ook niet om uitsluitend de Christelijke man seksueel te bevredigen. Iets wat hij niet kon bedenken. Spijtig.

John McCain is een Amerikaans politicus. Hij is een krijgsgevangene geweest. Nou is er iets bijzonders: hij trekt zwaar van leer tegen Poetin (al dan niet terecht), weigert met hem te praten, maar gaat met de top van IS praten. Ik ben geen Poetin fan, alhoewel hij wel meer doet tegen IS dan het westen, maar niemand in de wereld heeft IS zeer hoog staan. Waarom gaat een Amerikaans politicus, ooit Presidentskandidaat geweest dan met ze praten? Hoe ze de nieuwste wapens via Turkije kunnen leveren? Het waren geen vredesbesprekingen, niemand wilt met IS over vrede praten (en terecht).

De standaard antwoorden hierover zijn simpel: je hebt een verkeerde meing. Nou verkeerde ik in de veronderstelling dat gedachten in Nederland vrij zijn. Helaas kent Nederland beperkingen aan de vrijheid van meningsuiting. Maar de feiten vermelden hoort zeker niet fout te zijn, vermelden wat en hoe er gebeurt, de problemen constateren hoort de fout niet te zijn. Daarnaast komt er een zeer boeiende vraag: wat is een goede mening? Hoe definieer je een goede mening en wat doe je met de mensen die een foute mening hebben?

De man Guiled, duidelijk niet behorende tot de mensen die zich tot de verdraagzame flank van de Moslims. Schijnbaar voelt hij zich thuis bij de mensen die zichzelf opblazen, journalisten onthoofden en straaljager piloten levend cremeren. Lekker verdraagzaam. Nou heeft hij recht op zijn terroristische meningen. Ik zou dan zeggen: ga in het Kalifaat van IS wonen, wacht op de bommen die op je gegooid worden en laten we hopen dat je moeder geen verdere terroristen gebaard / geworpen heeft.

Ieder punt los van elkaar zou simpel en efficiënt aangepakt kunnen worden. Mits de gemeente Eindhoven de islamisering, geweld en terreur dreigen serieus neemt. Die overlast en winkeldiefstal ondersteunende organisaties ondersteunt. Helaas is dit Eindhoven. Een gemeente van pappen en nathouden zonder de gevestigde belangen aan te pakken, mits dit noodzakelijk is. Wanneer gaat men op het idee komen dat Arabische les niet normaal moet zijn, dat beveiligers in de Albert Heijn niet normaal zijn, dat dealen op begraafplaatsen niet normaal zijn. Wanneer? Ik vrees wanneer de Moslims als Guiled hun vrede tonen door hun eindspel beginnen: met bomaanslagen, geweld, onthoofdingen, levende crematies hun geloof verspreiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s