Sylvana Simons doet aangifte

Sylvana Simons doet aangifte wegens discriminatie. Nadat ze zich in het zwarte pieten debat heeft bemoeit met het doel om kinderen een feestje te ontnemen en nu ze bij de lange arm van dictator Erdogan de politiek in gaat (Denk) is iets duidelijk: de huilie huilie samenleving is helemaal los gegaan.

Sylvana Simons moet vooral aangifte doen als ze dat wilt. Als ze zich gediscrimineerd voelt moet ze dit vooral doen. Er is echter iets wat mensen niet mogen vergeten: haar partijleider (die zijn oud fractiegenoten vermeldde dat Allah ze mogen vervloeken (we hebben bij IS gezien hoe Allah dat doet)) heeft Geert Wilders met Adolf Hitler vergeleken.

Op Facebook staat er een uitzwaaipagina als virtueel evenement. Het idee is dat mensen op 6 december Sylvana Simons gaan uitzwaaien. Iets waarvan men zegt dat het niet kan. De mensen die zo gelukkig waren om afgelopen weekend het NTR radio programma Kwesties (NPO Radio 1) gehoord te hebben kwamen op interessante inzichten en het bewijs dat integratie in Nederland helemaal mislukt is.

Laat een ding duidelijk zijn. Geert Wilders zou eigenlijk aangifte tegen Kuzu moeten doen. Immers is de vergelijking met Adolf Hitler absurd, een bewijs van zijn totale ongeschiktheid als volksvertegenwoordiger voor het deel van Nederland dat werkt en last heeft van Islamitisch tuig, welke hij vertegenwoordigd.

Ik zal niet zeggen dat alle reacties op de uitzwaai Facebook pagina netjes zijn. Maar als die pagina online blijft staan op het vriendelijke verzoek van het Openbaar Ministerie mag je de persoon die een ludiek event lanceert dit niet verwijten. De vergelijking tussen Sylvana simons en apen is voor 99% (uitgaande van de evolutie theorie) correct. Overigens is dat zo voor alle mensen.

Over het feit dat heel Nederland grote problemen heeft met het onaangepaste gedrag van zowel Turken als Marokanen praat ik niet. Dat in Eindhoven een Turkse kapper gesloten is puur en alleen omdat er drugs gevonden is zullen we maar niet praten.

Ik kan mij niet indenken dat er mensen zijn die vrijwillig op Denk stemmen. Echter weten ze bij Denk het promotioneel wel zeer goed aan te pakken. Immers, wie besteed er nou aandacht aan 2 Islamitsiche fundamentalisten die niets meer, of minder, zijn dan de lange arm van Erdogan.

Ik zou zeggen dat Sylvana Simons het zich niet zo moet aantrekken. Ze kiest er vrijwillig voor om haar mening in de media te ventileren, ze kiest er vrijwillig voor om bij een gevaarlijke politieke partij aansluiting te zoeken en bij een partij die genocide erkent en andere partijleiders vergelijkt met Hitler. O wacht, ik discrimineer nu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s