Vluchtelingen zijn laffe honden

Europa wordt onder de voet gelopen door een exodus aan vluchtelingen. De Turkije deal met Erdogan werkt niet, Italië gaat gebukt onder de terreur van de vluchtelingen die uit Lydie komen en Spanje heeft hetzelfde probleem met Marokko. Libanon zit fysiek vol, Jordanië zit fysiek vol.

Er blijft bij mij een heel belangrijk iets staan: waarom gaan ze niet ten strijde trekken tegen de terreur van de Islam, o sorry ik ben vergeten dat de Islam een vredelievende terreur is. Ongetwijfeld is iedereen het met deze roepende in de woestijn eens, immers is Islamitische staat een zeer vredelievende organisatie.

Waarom geven we de vluchtelingen die hier komen niet een militaire training, waarom gaan ze niet voor hun land vechten? De helden die in WWII ten strijde trokken tegen de Duitse overheerser zijn, terecht, pure helden. In de pure zin van het woord.

Wij zitten hier opgeschept met laffe honden die schijnbaar helemaal niets voor het eigen land overhebben. Ze willen schijnbaar niets doen, ze vinden het best dat hun familie onder de liefde van Islamitische Staat leven?

Israël heeft een groep vrouwen, tot de tanden toe bewapend, vanuit haar leger gestuurd om tegen Islamitische Staat te vechten. Rusland, Verenigde Staten, Europa en eigenlijk iedereen is actief tegen de vredelievende mensen van Islamitische Staat. Wat doen ze zelf: vluchten. Ze laten het werk liever over aan de Koerden die Erdogan liever dood dan levend ziet.

Oke, Erdogan (zoals we allemaal weten) heeft Islamitische Staat bewapend, ondersteunt en het is een organisatie die (schijnbaar) hem nauw aan het hart staat. Uiteraard moet hij dit zelf weten. De Turkse kiezers moeten vooral zelf weten op wie ze stemmen. Als hun op de facilitator van Islamitische Staat willen stemmen moeten ze dit geheel zelf weten. Dat is nou eenmaal democratie.

Uiteraard is Islamitische Staat geen vredelievende organisatie, uiteraard is de Islam niet vredelievend. Het is een achterlijke en gewelddadige cultuur, het is de religie van chop chop (zie chop chop square in Saudi-Arabië bij de grote Moskee) en de religie van de doorlopende genocide. Moge alle heilige in de wereld ons behoeden voor een wereld onder Allah en Islamitische Staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s