De Hel bestaat

De hel bestaat. Dat is een weinig positieve titel voor een blog post. De post zal vrij helder zijn en heeft inmiddels rond het stadhuis een hoop mensen angst ingeboezemd: ik kom met een tweede boek. Mijn eerste boek doet het redelijk en zal het beter gaan doen naarmate ik meer met media doe.

Het boek zal niet als titel De Hel bestaat krijgen om een simpele reden. Het is een grote belediging voor iedereen die in God geloofd. De Christelijke mensen in de wereld zullen zeer boos zijn als je een boek zo zou noemen. Daar ik het voor een gedeelte moet hebben van de Christelijke doelgroep is dit wel zo verstandig.

Het boek gaat over iets simpels: wat er fout is aan Eindhoven, Nederland. Waarom ik weg vlucht en wat mijn prive ervaringen met deze stad zijn. Of het nu betrekking heeft op ambtenaren, de gebeurtenissen rond mijn geboorte of wat dan ook. Alles gaat openbaar en (zoals het hoort) met naam en toenaam.

Iets wat de mensen die onder de tags vermeld staan niet echt zullen waarderen. Inmiddels heb ik iedereen, behalve 1, benadert voor informatie. De laatste persoon komt later wel. Deze moet ik eerst even bellen (per skype) en dan doodleuk mededelen dat ik een boek schrijf en daarin minimaal 3 pagina’s aan haar ga wijden.

Mijn problematische relatie met de gemeente Eindhoven zal daarmee verheldert worden. Daarnaast heeft het boek (voor mij) een therapeutische werking. Ik moet alle bruggen achter mij verbranden en dan is zo’n boek een mooie methode. Een methode om iedereen ook meteen een alternatieve methode van functioneren te realiseren. Een methode waarin de overheid stopt met het pesten van het hardwerkende deel van het land, een overheid en systeem waar de samenleving weer tot succes kan komen. Een samenleving waarin hard werken, verstand dingen zijn die we waarderen en toejuichen in plaats van het socialistische a communistische systeem dat we op dit moment in Nederland hebben.

Tot slot: zonder doelstelling kom je nergens. Ik zal helder zijn: in het Nederlands wil ik 500 boeken verkopen en in de Engelstalige wereld zo’n 10.000. Alles met naam en toenaam. Gewoon om duidelijk te maken wat voor stad Eindhoven is, wat voor land Nederland is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s