De zaak Joyce Korsten, de voortgang

Inmiddels zal algemeen bekend zijn dat er een conflict is met Joyce Korsten, een medewerkster die in opdracht van de gemeente Eindhoven zich opdringt aan mensen en zich verpleegster noemt. Dat ik haar in het BIG register niet heb kunnen vinden is een ander iets. Dat de gemeente nooit iets kan doen, omdat de gemeente ontstaan is met een bestuursbesluit. Het zijn ambtenaren die het werk doen en die daarmee ook het probleem zijn.

Joyce Korsten is voor mij een voorbeeld wat er fout is aan Nederland. Om te beginnen:

a.) Ongevraagd opdringen is iets wat niet onder fatsoen valt en bij de volgende maal is het stalking waarvan (uiteraard) aangifte gedaan zal worden. Daarnaast worden additionele veiligheidsmaatregelen genomen om bureaucraten weg te houden;

b.) De overheid realiseert zich niet dat ze een probleem is met haar bemoeizucht. Ze realiseert zich niet dat ze als een kankergezwel het leven uit de samenleving haalt en uiteindelijk de samenleving vermoord;

c.) Schijnbaar ontbreekt het mevrouw Korsten aan de benodigde registraties of opleiding om haar werk te mogen uitvoeren (op linkedin zijn meerdere Joyce Korsten te vinden);

d.) Op een ingediende klacht daar waar ze gedetacheerd is kwam geen reactie binnen (ook geen

e.) De Politie in Eindhoven is een administratieve klerezooi en mensen zijn niet in staat de uitgestippelde procedures te volgen (tenminste, ik veronderstel dat alles vastgelegd in procedures en dat er niet wat gehobbyd wordt);

Een bevriende advocaat hielp mij aan iets herinneren: ze bedoelen het goed. Nou is met deze gedachtegang een hele hoop terreur in de wereld geweest en gerechtvaardigd. Maar, ik wil best geloven dat ze het goed bedoeld. Hoop dat ze zichzelf realiseert dat haar schijnbaar goed bedoelde acties niet gewenst zijn en als contraproductief werken. Tenzij ze iemand met heel veel geduld (ik) haar doorlopend (lang leve de digitale wereld) in de gaten houden en ik moet toegeven: ik moet haar bedanken: ik heb minimaal 1 uur gratis content voor mijn radio programma.

Joyce Korsten is een perfect voorbeeld van de socialistische gezondheidszorg die er in Nederland is. Geïnspireerd op socialisten die tegelijkertijd ook miljoenen mensen geholpen hebben het leven te bevindingen. Ik zal nu al dubben liggen van het volgende: Waarom stalkt u mensen, waarom werkt u op een door Stalin geïnspireerd systeem, is uw moeder trots op u, waarom gaat u niet iets fatsoenlijks met uw leven doen? Microfoon onder de neus, camera erbij. Beelden op YouTube kanaal zetten en in het volgende segment lekker iemand die over Obamacare (zorgsysteem dat Obama heeft ingevoerd) of wat dan ook over praten. Hoe om te gaan met stalking? Kan wel iemand interviewen die goede kennis op dat gebied heeft. Het is spijtig voor Joyce Korsten, het is voor haar een pure digitale moord. Ik kan mij niet indenken dat ze zeer verstandig voor de camera gaat overkomen. Met een beetje geluk kan een omroep in Nederland de beelden uitzenden, anders maar zorgen dat het viral gaat.

Mooiste van alles: vrijheid van meningsuiting is in de U.S.A. een behoorlijk absoluut recht. Daarnaast mogen in Nederland journalisten die een misstand of wantoestand in de openbaarheid brengen een hoop dingen doen. Binnen de perken, dus in de wet. Maar een hoop dingen zijn gewoon openbaar te vinden.

Bijzonder precair detail: de Politie Eindhoven is vergeten een paspoort kopie te maken. De agent is dat vergeten. Nou wil ik de persoon in kwestie niet beschadigen in zijn carrière. Waarom zou ik. Hun stuntelen en bieden mij daarmee meer munitie in een eventuele verdediging. Moet ik meewerken aan een kopie? Misschien. In ieder geval is het een mooi iets voor de media en heb ik het al onder de aandacht gebracht bij wat Amerikaanse media outlets. Inclusief het, door de Politie aldaar gevreesde, Stop Cop Radio van lrn.fm.

Dit dossier heeft 1 ding aangetoond: sommige mensen (zoals Joyce Korsten) zijn totaal ongeschikt om in deze wereld te leven. Ze zijn niet bekend met sociale media, respecteren de vrijheid van meningsuiting niet. Dat laatste was in Nederland eerder zo. Maar ja, in die tijd zou ik vergast worden als slechtziende / vrije denker / grote mond / vinger op de zere plek leggen.

Een gedachte over “De zaak Joyce Korsten, de voortgang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s