Joyce Korsten: de meest recente ontwikkelingen

Zoals iedereen nu wel weet heb ik een probleem met Joyce Korsten. Ze is boos op mij, heeft de Politie voor haar karretje weten te spannen. De overval techniek die vrij veel op die van de Gestapo lijkt is schijnbaar iets wat we niet mogen bekritiseren. Gelukkig is dat iets wat dankzij sociale media en de wereld doorbroken worden.

Nou heb ik een vrij bijzondere mening. Ik ben uit principe tegen subsidie. Iets wat ik vergelijk met een vampier. Waar een vampier bij de bloedbank aan zijn nieuwe maal denkt en met iedere beet het leven uit zijn slachtoffer / donor haalt, doet subsidie precies hetzelfde: het maakt de leefbaarheid in de samenleving een stukje verder onmogelijk.

Joyce Korsten heeft tot op heden nergens over gereageerd tegen mij. Spijtig. Het zou kunnen zijn dat haar BIG registratie (daar zijn gediplomeerde medici in te traceren) onder een andere naam is. Geen antwoord.

Nou heb ik afspraken gemaakt om weer radio te maken. De eerste uitzending zal ik definitief Eindhoven tonen dat er een alternatief is. Een alternatief waarin mensen de mogelijkheid hebben om hun volle potentieel te krijgen. De vrijheid om succes te hebben.

Echter ben ik gelovend in de vrijheid van meningsuiting. Het is iets absoluuts waar ik vanuit ga. Niet iets wat je kan uitkomen. Met een radio programma is dat een leuke mix. Immers kan je misstanden in de media duidelijk maken. Over Joyce Korsten lopen er contacten met meerdere Nederlandse media.

Echter ben ik een zeer wraakzuchtig mens. Het is vrij moeilijk om mij in een wraak modus te krijgen, maar zodra ik dat wil is het simpel: ik ga voor een helder einddoel: overwinning van de oorlog.

Maar we moeten netjes en eerlijk blijven. Anders is de geloofwaardigheid ten dode opgeschreven. Daarom heb ik Joyce Korsten voor een interview benadert. Waarom zou ze niet haar versie mogen vertellen? Lijkt mij een zeer boeiend iets. Kan ze mooi antwoord geven op alle vragen, kan ze haar versie vertellen. Zijn haar ouders trots op haar, schamen haar ouders zich voor haar? Waarom is ze niet in Ghana gebleven, wat deed ze daar, hoe was alles gefinancierd? Allemaal boeiende vragen.

Pas ik op twitter fatsoen toe? Nee. Is het fatsoenlijk om op Gestapo stijl mensen te overvallen? Nee. Is dat erg. Nee, kan je er niet tegen dan moet je maar iets zinnigers met je leven doen. Dat heet vrijheid van meningsuiting. Uiteraard kan je dan naar de slecht typende, bureaucratsich werkende, Politie stappen. Moet ze zelf weten.

Ik ben in ieder geval blij met genomen veiligheidsmaatregelen. Kan er mooi als ze zich weer tot intimidatie a la Gestapo officier met een koekje van eigen deeg terug betaalt worden. Uiteraard in volledige transparantie. Juist om de wantoestanden die er zijn te openbaren. Net zoals LRN.FM wist te melden dat de FBI op het darkweb een kinderporno netwerk heeft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s