Inferno

Wakker worden in Venetië en je herinnert jezelf niet wat er gebeurt is of hoe je er gekomen bent. Maar je hebt een metalen iets bij je wat door medici in gebruik is voor het (internationale) transport van zeer gevaarlijke en dodelijke ziektes.

Een mooi boek welke zich tussen Venetië en Istanbul afspeelt. Waarin een geheime organisatie die voor geld functioneert en veiligheidsdiensten levert in gebruik is. Een organisatie die schijnt te bestaan, maar hoe die heet neomt men niet. Toch wel jammer.

Hiernaast behandelt het boek een mogelijk probleem voor de wereld: overbevolking door de meest moorbide en gevaarlijkste diersoort: de mens. Waar de WHO initieel dit probleem niet onderkent, onderkennen ze dit wel. Nadat ze echter al te laat zijn omdat de wereld al geïnfecteerd is. Een kleine aanpassing in de genen waardoor meer mensen onvruchtbaar worden. Om zo, geleidelijk aan, dit probleem op te ossen.

Dat de WHO te laat is toont weer iets aan: de bureaucratische organisaties die aan de VN gekoppeld zijn functioneren niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s