De DELTA deceptie

Een satelliet van NASA pikt iets raars op. Een onderzoekster van de NRO wordt per F16 naar de locatie waar onderzoekers bezig zijn gevlogen. Daar is een uitgebreid onderzoek gaande.

Het betreft een grote rots, die ingeslagen zou zijn door een meteoriet welke mogelijk buitenaards leven naar de planeet aarde bracht. Echter zal het niet zo zijn. Het is niets meer dan een ordinaire cover up.

Middels meerdere tussenstappen schakelt de NRO enkele top adviseurs van de President uit, een aanslag op zijn persoonlijke assistente en een aanslag op een populaire tv maker. Die met een wetenschappelijk programma flinke kijkcijfers weet te realiseren.

Eigenlijk was het een simpel plan. Het militaire complex in de Verenigde Staten wilde de controle over de NASA verkrijgen. Dit om gestuntel weg te werken en de innovaties in te kunnen zetten voor het militaire apparaat.

Bijzonder is, wat weinigen door hebben, dat de NRO bestaat en de President van de Verenigde Staten heeft de formele mogelijkheid om immuniteit te geven. Iets wat gegeven is aan militairen (daarom erkent de VS het internationaal strafhof in Den Haag niet en ja dit is terecht).

Het boek geeft een mooi inzicht hoe samenzweringen kunnen werken, hoe verschillende overheidsorganisaties elkaar beconcurreren en hoe politici in staat zijn de eigen carriere en toekomst te ruïneren omdat het vlees gewillig is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s