1Vandaag politicus verkiezing: Geert Wilders

geert-wilkders

Een weinig verrassende keuze. Hij heeft als oppositieleider niet veel bereikt met zijn partij. Maakt eigenlijk niet uit, dat gebeurt met alle oppositiepartijen. Zijn minder, minder, minder vraag beschouw ik als een vraag en een mooie reden waarom de vrijheid van meningsuiting verdedigd moet worden. Daarnaast: wie is er nou gelukkig met de oorlog die in de mocromaffia gebeurt?

Het feit dat het Openbaar Ministerie hem vervolgd is een andere reden waarom ik hem gekozen heb. Is Nederland echt een land dat politici met een mening die niet de meerderheid als medestanders heeft vervolgd? Waar slaat dat op? Is Nederland echt zo ziek? Dan kunnen we beter het intolerante deel van het land genezen en behandelen, precies zoals we dat met kanker doen.

Daarnaast weiger ik het normaal te vinden dat een politicus permanent bedreigd wordt. Wat er rond Sylvana Simons gebeurt is gewoon alles slim uitspelen door Denk. De politieke partij voor de mocrofmaffia en het luie deel van het land.

Als politicus in de oppositie is Geert Wilders uitstekend in staat de media te bespelen, zijn visie en boodschap is nieuws en hij weet, dankzij politieke spelletjes, de nieuwe coalitie onderhandelingen tot een boeiend iets te brengen.

Tot slot: het is toch een mooie show over wat ze daar in Den Haag uitvoeren? De meeste mensen halen hun nieuws niet meer van de krant of andere traditionele bronnen. Ik blijf genieten van deze prachtshow.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s