Reken af met Rutte

lachende-mark-rutte

In Nederland komen er verkiezingen aan. Nu is het moment om iets duidelijk te maken: dit grijze kabinet met een Minister President die alles van zich af lacht, een meer en meer fascistische overheid, problemen met overheidsorganisaties die doelbewust liegen (laten we het frauderen) noemen en een overheid die middels torenhoge belastingen het bloed uit de samenleving zuigen.

Het is nu de hoogste tijd om in actie te komen. Het is tijd voor de democratische wraak. Het is tijd om criminelen met een dubbel paspoort het Nederlandse af te nemen, niet langer landgenoten laten liggen rotten op een veld nadat een stel dronken gekken een vliegtuig uit de lucht hebben geschoten. Het is tijd om nee te zeggen tegen een Openbaar Ministerie die journalisten vervolgt die hun werk doen.

Als ik terug denk aan de afgelopen 4 jaar dan kan ik weinig positiefs noemen dat dit kabinet heeft gedaan. Alleen in de reces periode deden ze, meestal, niets fout. Maar er werd toen ook niet gewerkt. Maar rond de MH17 was het voor Mark Rutte toch nodig om te gaan werken en heeft hij honderden mensen laten rotten, zodat de ratten lekker kunnen eten.

Het politieke systeem in Nederland is vrij bijzonder. Als je een nieuwe politieke partij begint en wilt deelnemen aan de verkiezingen dan moet je steunverklaringen instellen. Immers moeten we het democratische systeem gesloten houden voor outsiders.

Die verklaringen betekenen niet veel meer dan dat je zegt dat je het een goed idee vind dat een nieuwe politieke partij deelneemt. eigenlijk best gek, immers is een democratisch systeem gediend met een hoop partijen die allemaal om de stem van de (hardwerkende) kiezer strijden. Het is een mooi moment om te tonen hoe geweldig een land is, om te tonen dat democratie een zeer duur en inefficiënt systeem is. Doch wel een systeem dat voor alles wat geen stad staat is een te prefereren systeem is.

Daarom wil ik al mijn blog volgers iets vragen. Stel jezelf deze vraag: wat wil je? Wil je leden in de Tweede Kamer die van dezelfde laken een pak zijn als Mark Rutte? Wil je mensen die vandaag het ene zeggen en later het andere? Wil je meer of minder mocro maffia? Wil je meer belasting betalen om luie bureaucraten te betalen. Zodat ze zeer zinnig werk doen: jou het leven terroriseren en zichzelf met fraude en vriendjespolitiek de hand boven het hoofd houden?

Ik zou zeggen: het is tijd om af te rekenen. Het is tijd om tegen dit slappe zootje te zeggen: we moeten jullie niet. We willen dat zwarte piet gewoon zwarte piet blijft. We willen een kleine overheid, die weinig geld krijgt maar ook weinig doet. we kunnen het zelf wel regelen.

Voor mij is het heel simpel. Ik ga stemmen bij de aankomende verkiezingen. Niet omdat je dan weer 4 jaar mag klagen. Ik ga stemmen omdat het tijd is verandering te starten. Ik stem omdat ik heb aangemeld heb van een politieke partij.

Maar zonder hulp kan het niet. ik zou graag jullie iets willen vragen: zouden jullie een bureaucratische hobbel mee willen slechten? Zouden jullie onderdeel willen zijn van het verzet voor een leefbare samenleving, zonder overheid?

Daarom wil ik vragen om mee te werken aan de verandering die zo noodezakleijk is. Waarom niet een steunverklaring voor VNL tekenen en bij de gemeente inleveren? Laat de bureaucratie het maar benauwd krijgen.

Het is de hoogste tijd dat er in Nederland Tweede Kamerleden bij komen die zeggen waar het op staat. Die zeggen dat het tijd is om Nederland met minder overheid uit de problemen te halen en dat er Tweede Kamerleden zijn die alles in je gezicht zeggen.  Het is tijd voor VNL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s