Een nieuw blog concept

picture001

Deze blog doet het redelijk. Eigenlijk is het gewoon een kanaal waar ik mijn ding op doe. Ik denk verder niet over de rating na en als iemand als Joyce Korsten ontploft over waarheidsgetrouw onderzoek dan is dat echt haar probleem. Dan krijgt ze het heel zwaar. Maar goed, daar is niets aan te doen. Intolerante mensen heb je nou eenmaal, deze zitten alleen doorgaans bij de terroristen van IS of een andere gestoorde religieuze en geweldadige groep.

Dan publiceer ik 3 posts per dan en dan heel lang niet. Als ik toch tegen de duizenden euro’s over de komende jaren moet uitgecen om vrijheid van meningsuiting (en mijn mening) te verdedigen dan doe ik het graag goed. Zonde van het geld, zou het geld liever gebruiken om iets positiefs mee te doen. Maar goed, positiviteit is niet iets waar je in Nederland op hoeft te rekenen.

Daarom is het tijd het een en ander te veranderen. Immers kan het beter. Geleidelijk aan zal er boeiende content komen. Daarom heb ik besloten het een en ander te veranderen.

Wat er gaat veranderen:

  • Interactiviteit juich ik toe dus reageer vooral,
  • Ik zal iedere werkdag 2 berichten gaan osten,
  • De berichten zullen hoofdzakelijk over mij gaan / dingen die ik mee maak,
  • Dagelijks commentaar op het nieuws,
  • Geregeld artikelen na aanleiding van de boeken die ik lees of geluisterd heb,
  • Ik zal om 11.00 en 23.00 een blogpost publiceren,

Ik hou mijzelf uiteraard niet in. Indien iemand dat niet vind kunnen dan zeg ik: reageer maar. Fine by me. Hou het binnen de wet en om de rankings een beetje goed te houden heb ik heel erg graag dat je geen spam plaatst. Oftewel: je viagra, horloges en meer van die dingen doe je maar lekker ergens anders. Wil je iets weten, plaats gewoon een comment.

Let the fun begin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s