Operatie snowdragon

snowdragon

Operatie snowdragon. Een plan om de Verenigde Staten uit te moorden, door de oogst te doen mislukken en het financiële systeem tegelijk een harde klap te geven. Daar de Chinese alleen staatsobligaties met onderpand gekocht hebben. Dus waterbronnen, infrastructuur en meer. Wat je dan allemaal bezit en China heeft een grot tekort aan natuurlijke hulpbronnen.

In dit boek gebruikt men Elektrische Puls Wapens en bacteriën. Allemaal keurig uitgetest in Noord-Korea. Immers is die staat een mooie testbasis voor China om haar spullen uit te testen. Lang leven het voordeel van een gestoorde regeringsleider.

Niet zozeer dat dit niet zou kunnen geburen buiten de wereld van thrillers. De beschreven wapens bestaan echt, de Chinezen bezitten een berg Amerikaanse staatsschuld en ze kopen niets meer bij. Ze kopen fysieke bezittingen, dus een boerderij in plaats van de lening die de betreffende gemeente uit geeft.

Als prepper ga ik al heel lang uit dat er een oorlog gaat komen. Dit boek toont gewoon de complexiteit aan die de huidige wereld is. De geopolitieke problemen en de problemen van overheden die meer geld uitgeven dan ze binnen krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s