In dienst van hare majesteit

in dienst van hare majesteit

Ik denk dat dit een van de meest iconische James Bond films is. Het boek is overigens ook niet mis, een echte aanrader. Gewoon een klassieker welke iedereen gelezen moet hebben. Maar goed, ik ben een echte James Bond fan en daarom niet geheel zonde3r vooroordelen.

Een slim Spectre plan. De voedsel productie van Groot-Britanie snoeihard vergiftigen. Het toont meteen een mooi risico op het gebied van bacteriologische oorlogsvoering aan. Zou iets kunnen zijn voor de Europese Unie om wraak te nemen op de Britten.

Het boek is weer een mooie bevestiging van de integriteit van Zwitserland. Ook hoop dat ze heel snel zichzelf weer op het oude plan en businessmodel van haar land hebben. Gewoon lekker mond houden en voor iedereen werken die geld heeft. Heerlijk neutraal en waarom zou je jezelf bemoeien met al die conflicten van andere?

Dat zijn schoonvader zijn schoonmoeder verkracht heeft zegt genoeg. Laten we het er maar op houden dat dit iets is waarin mensen schijnbaar van smaak verschillen. Het zal je familie maar zijn.

Dat de goede uiteindelijk winnen is helder, zo gaat het altijd. Het is wel een mooi iets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s