Duurzame energie die winstgevend is

energy logo

De wereld is in shock. Trump stapt uit het Parijs Klimaatverdrag. Nou is er een hele hoop aan te merken op het verdrag. Ik heb er een heel groot kritiekpunt op: het gaat uitsluitend over het inperken van CO2. Verder niets.

Nou ben ik een rapport aan het updaten over duurzame energie investeringen die gewoon verstandig zijn. dingen die simpelweg winstgevend zijn. Investeringen die helpen het klimaat probleem op te lossen. Beleggingen die een onderdeel zijn van de oplossing voor het klimaat en die ieder jaar geld opleveren.

Ik ben het rapport aan het updaten. De tabellen moeten correct zijn, de winsten per bedrijf moeten herberekend worden en dan alles op de markt brengen.  Voor iedereen die dit wilt zien klik simpelweg hier Het idee is heel simpel: we moeten de problemen in de wereld oplossen. Dat kan de overheid niet. Bedrijven gaan dat doen. Bedrijven gaan er ook geld a verdienen.

Uiteraard kan iedereen onderdeel van de oplossing vormen. De oplossing van een probleem dat opgelost gaat worden. Iedereen kan zichzelf gewoon simpelweg aanmelden. Even op de link klikken en email adres invullen.

Kost niets, en een bericht krijgen wanneer het gereed is. Sluit u zich ook aan op de snelweg naar succes?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s